Košara za perilo – brez nje enostavno ne gre

košara za perilo

Košara za perilo je del kopalniškega pohištva, brez katerega pravzaprav ne more nobeno gospodinjstvo. Konec koncev je to, da bi vsak kos perila oprali takoj, ko se ta umaže, praktično nemogoče. Seveda pa je to, kakšen tip košare za perilo izbrati, odločitev vsakega posameznika.

kopalniška omarica s košaro za perilo

 

Kopalniška omarica s košaro za perilo je dobra izbira

Največ gospodinjstev ima sicer samostoječo košaro za perilo v slogu, ki jim najbolj odgovarja ali je pač bil v nekem trenutku na voljo. Lahko so plastične, platnene, lesene ali narejene iz številnih drugih materialov. Če imate dovolj veliko kopalnico, pa vam predlagamo, da izberete košaro za perilo, ki jo lahko skrijete.

Kopalniška omarica s košaro za perilo bo poskrbela, da vašega umazanega perila ne bo opazil prav vsak, ki se bo znašel v vaši kopalnici. Tako bo ta delovala tudi bolj urejeno. Podobna izbira sta tudi vgradna ali izvlečna košara za perilo.

V podjetju Odako vam ponujamo kakovostne kopalniške omarice s košaro za perilo. Specializirali smo se za izvlečne in vgradne košare za perilo. Vsaka izmed naših izvedb je atraktivna in izdelana tako, da jo lahko prilagodite svojem slogu in željam.

 

Vgradna košara za perilo bo naredila vašo kopalnico bolj urejeno

Že prej smo vam omenili, da ima kopalniška omarica z vgradno košaro za perilo mnoge prednosti. Omogoča nam, da neoprano perilo zakrijemo pred radovednimi pogledi in hkrati naredi kopalnico bolj čisto in urejeno. Poleg tega je tudi zelo prilagodljiva in priročna.

V kopalniško omarico lahko skrijemo več posameznih košar za perilo in tako lažje sortiramo perilo po barvah. To nam bo zagotovo prihranilo nekaj časa, ko se bomo spravljali k pranju. Ker je na voljo več modelov vgradnih košar za perilo, se bodo takšne omarice zagotovo ujemale s slogom opremljanja vaše kopalnice.

 

Izvlečna košara za perilo, ki vam bo pisana na kožo

Pri nas ponujamo različne vrste vgradnih košar za perilo. Lahko izberete kopalniško omarico z eno samo ali pa vanjo vgradite več vgradnih košar za perilo. To je odvisno predvsem od velikosti kopalnice in vaših želja.

Kapacitete le-teh se raztezajo med 53 in 60 litri. Toliko je v posameznih vgradnih košarah za perilo namreč prostora zanj. Tudi, ko iščete pravi izvlek zase, boste med našimi možnostmi zagotovo našli takšnega. Pri skoraj vsakem smo poskrbeli tudi za mehko zapiranje.

Košare za perilo, ki vam jih ponujamo, so različno visoke in široke, tako da se dimenzije vsekakor lahko izredno približajo vašim potrebam. Na voljo so tako klasične kopalniške omarice s košaro za perilo, ki jih boste z lahkoto vstavili v obstoječe elemente kopalnice, kot posebni modeli.

Tako ponujamo, denimo, kromirano košaro za perilo na kip, ki jo je mogoče pritrditi direktno na vrata elementa. Pa tudi izvlečno košaro za perilo iz kroma, katero se pritrdi na ličnico omare.

vgradna košara za perilo

 

Različni tipi Odako košar za perilo – za vsakogar nekaj

Če se na tipe košar za perilo, ki jih ponujamo, osredotočimo bolj natančno, lahko v naši ponudbi izbirate med 6 različnimi tipi. Vse vrste in fotografije preko katerih si jih boste lažje predstavljali, najdete na naši spletni strani. Tam se nahajajo tudi podrobni tehnični podatki za vašo idealno kopalniško omarico s košaro za perilo.

Tip S590

Ta izvlečna košara za perilo nudi popolni izvlek z mehkim zapiranjem. Njena kapaciteta je 53 l. Namenjena je elementom z dimenzijo 450 mm, njene natančne dimenzije pa so: Š – 412 / G – 505 / V – 630 mm.

Tip S594

Pri tem tipu govorimo o istih lastnostih, ki so značilne za tip S590, le da so mere nekoliko drugačne.

Kapaciteta je 60l, primerna je za element v enaki dimenziji, natančne dimenzije pa so: Š – 410 – 418 / G – 555 / V – 580 mm.

Tip S595

Ta izvlečna košara za perilo je primerna za elemente s širino 500 mm. Njena kapaciteta je, enako kot pri prejšnjem tipu, 60 l. Natančne mere pa: Š 460-468 / G 555 / V 580.

Tip S596

Tip S596 se ponaša z enako kapaciteto, kot prejšnji, torej 60 l. Primeren je za elemente širine 600 mm. Natančne mere te košare za perilo pa so: Š 560-568 / G 505 / V 580.

Tip S010

Pri tej košari za perilo gre za kromirano košaro za perilo na kip. Uporabna je predvsem, če jo nabavimo znotraj kopalniškega programa. Primerna je za elemente z višino 400 oz. 500 mm, z globino 270 mm, mogoče pa jo je dobiti v več širinah.

V sklopu garniture boste dobili tudi pritrdilce za košaro.

Tip S001EG

Pri zadnjem tipu, ki vam je na voljo pri nas, govorimo o izvlečni kromirani košari za perilo, ki jo lahko pritrdimo na ličnico, s katero jo tudi izvlečemo. Potrebno jo je talno pritrditi, odlikuje pa jo sistem mehkega zapiranja. Na voljo sta dve širini elementa; 300 in 400 mm.

Kot vidite, je na voljo res širok nabor kopalniških omaric s košaro za perilo, tako smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli takšno zase.

izvlečna košara za perilo

filter-za-vodo
Dom in vrt

Filter za vodo in mala čistilna naprava nepogrešljiva pri varovanju okolja

Filter za vodo in mala čistilna naprava so nepogrešljivi v celotnem sistemu prizadevanja za uporabo zdrave pitne vode in za učinkovito čiščenje odpadne vode, oboje pa je temelj ohranjanja zdravja človeka in čiste narave. Padavinske vode je treba ustrezno očistiti nesnage, preden se priključijo ponikalnemu sistemu, za kar učinkovito poskrbijo filtri za vodo. Greznice za […]

Read More
čistilne naprave
Tehnološke informacije Dom in vrt

Male čistilne naprave in filtri za vodo vrhunske kakovosti

Čistilne naprave manjših dimenzij so odlična izbira za prečiščevanje odpadnih voda, ki nastajajo v gospodinjstvu. Njihovo vzdrževanje je zelo preprosto. Lastniki morajo skrbeti predvsem za redne preglede. Če ne opazite posebnosti, pa bo pooblaščeni vzdrževalec nato enkrat letno poskrbel za redni servis.   Male čistilne naprave uspešno nadomeščajo stare greznice Tam, kjer so se v […]

Read More
Kamini na drva
Dom in vrt

Kamini na drva ali pelete – prednosti kamina na bioetanol

Kamini na drva ali kamini na bioetanol – kaj moramo vedeti pred nakupom? Kamini na drva, pa tudi električni kamini, so še zmeraj široko uporabljani po vsem svetu. Ljudje z njimi povezujejo udobje domače dnevne sobe, poleg tega pa veliko ljudi svoje večere rado preživlja ob prižganem ognju skupaj z najdražjimi. Prav razumljivo je, da […]

Read More