Pohištvo Jela poskrbi, da je vaše stanovanje prijetno in domače

pohistvo-jela

Pohištvo Jela napolni vaše prostore s toplino in prijetnim občutkom, saj že več kot 30 let uspešnega delovanja podjetja priča o kakovosti in uporabnosti njihovih produktov. Njihov bogat asortiman ponuja pohištvo za predsobe, kuhinje, dnevne in otroške sobe ter spalnice. Sproščujoče okolje je bistvenega pomena za dober nočni počitek. Študije so pokazale, da ljudje preprosto bolje spijo, če je njihova spalnica optimizirana glede ravni svetlobe in hrupa, temperature in udobja. Ker sta kakovost in trajanje spanja neposredno povezana z drugimi vidiki človekovega zdravja, lahko okolje spalnice, ki spodbuja spanje, izboljša tudi vaše počutje med budnostjo.

Z udobnimi, podpornimi in dobro izdelanimi kosi v spalnici lahko ustvarite pomirjujoče okolje, v katerem se lahko izognete vsakdanjemu stresu. Kakovostno pohištvo spodbuja boljšo držo med spanjem in lahko pripomore tudi k boljši cirkulaciji, kar na splošno pripomore k boljši kakovosti spanja.

kakovostno-pohistvo-jela

 

Spalnica Jela ponuja pohištvo za vse okuse v rustikalnem ali modernem videzu

Spalnica Jela je rešitev za vse želje svojih kupcev, ne glede na to, kakšno vrsto pohištva si želite v svojem spalnem prostoru. Spalnica mora biti oaza miru. Prostor, kjer se lahko spočijete z dobro knjigo, se umirite in gledate televizijo ali se preprosto sprostite stran od sveta. Čas za samoto je pomemben in ga je težko najti, zlasti če imate otroke ali veliko družino.
Najbolje od vsega pa je, da vam za ustvarjanje idealne spalnice ni treba odšteti veliko denarja. Obstaja več stroškovno učinkovitih načinov, kako narediti svoj prostor za spanje pomirjujoč in primeren za počitek. Pri tem vam pomaga odlično pohištvo Jela.

Okvir postelje, ležišče, nočne omarice in komoda so odličen začetek, vendar vas po izbiri pohištva za spalnico čaka še nekaj odločitev. Razmislite tudi o posteljnini, preprogi, okenskih oblogah in razsvetljavi. Bela barva pohištva je najboljša barva za spalnico, saj ne pomeni nič negativnega. Bela barva naredi vse popolno ter simbolizira čistost in mir v družini.

spalnica-jela

 

Pohištvo Jela za spalnico je izdelano iz kvalitetnih materialov s pridihom sodobnih trendov

Pohištvo Jela ponuja optimalno razmerje med ceno in kakovostjo opreme spalnega prostora. V široki ponudbi njihovih produktov se znajdejo postelje različnih dimenzij, katerih ogrodja so lakirana z lakom visokega sijaja, kar omogoča enostavno čiščenje, saj površine samo obrišete z vlažno krpo. Stranica vzglavja je lahko oblečena v tkanino kot je na primer pliš ali eko usnje, ki sta prav tako enostavna za vzdrževanje.

Poleg postelje dopolnjujejo prostor nočne omarice in garderobne omare. Na voljo so v različnih izvedbah in dimenzijah. Za večje in prostornejše spalnice pa so na voljo še dodatne komode in regali. Tako lahko po svojih željah in potrebah sami sestavite najboljšo kombinacijo, ki vam bo omogočala prijetno bivanje in najbolje izkoriščen prostor.

 

Drsna omara z ogledalom Jela – eleganca in dobra organiziranost

Drsna omara z ogledalom Jela se čudovito vklopi v prostor spalnice in dopolnjuje ostalo pohištvo s svojim glamuroznim videzom. Z drsnim zapiranjem je veliko bolj funkcionalna od klasičnih garderobnih omar. Zapira se zelo mehko, kar omogoča, da se v spalnici resnično počutite sproščeno in mirno.

Drsne omare so voljo v najrazličnejših dimenzijah, v ponudbi so dvodelne pa vse do petdelnih omar, s katerimi boste zagotovo vaša oblačila, obutev in druge dodatke lahko brez težav pospravili na ustrezna mesta. Pri tem vam bodo v pomoč številne police, predali in palice za obešanje oblačil. Njihovo število lahko kombinirate v poljubnih kombinacijah, tako kot je za vas najbolj praktično.
Če je pomembno, da je notranjost omare funkcionalna, pa je zunanji videz pomemben z estetskega vidika. Vrata so lakirana v visokem sijaju ali barvi lesa, lahko pa imajo vgrajena ogledala, ki optično povečajo prostor ter mu dajejo večjo odprtost.

drsna-omara-z-ogledalom-jela

 

Jela nočne omarice – nepogrešljiv dodatek postelje

Jela nočne omarice dodajo piko na i vaši čudoviti spalnici, saj potrebujete ob postelji prostor za nočno lučko ali odlaganje drobnih predmetov. Elegantne nočne omarice modernega dizajna tako ponujajo priročne predale z mehkim zapiranjem. S tem mehanizmom poskrbimo tudi za daljšo dobo trajanja pohištva, saj preprečuje nastanek poškodb pri vsakdanji uporabi.
Omarice so lahko tudi dodatno osvetljene z led trakovi, kar vam omogoča, da ne potrebujete dodatne svetilke pri prebiranju svoje najljubše knjige, hkrati pa vam ostane več prostora na odlagalni površini. Lahko pa se odločite za omarico s predali v poljubnem številu in razporeditvi. Tudi te kose pohištva lahko na sprednji strani predalov krasijo ogledala, ki vnesejo v spalnico dodaten sijaj in prestižni videz.

Kadar imate na voljo več prostora in želite pridobiti še dodatna mesta za shranjevanje, lahko vašo spalnico dopolnite s predalniki in komodami, ki se s svojo barvo in izgledom odlično vklopijo v celoto. Podjetje Jela omogoča svojim strankam, da si izberejo kose pohištva po svojem okusu in razpoložljivosti prostora. Seveda pa so na voljo tudi že sestavljeni kompleti spalnic. V vsakem primeru vas na spletni strani čaka pestra ponudba, po poslanem povpraševanju pa vam prijazni prodajalci pomagajo s strokovnim svetovanjem izbrati najboljšo rešitev za vaš dom.

oprema-za-bazene-ljubljana
Dom in vrt

Oprema za bazene Ljubljana nudi vse potrebne elemente za bazen

Oprema za bazene Ljubljana, pod kar se podpiše podjetje Ema bazeni d.o.o., je vaša ključna destinacija za vse, kar potrebujete za nego in čiščenje. Naj počivanje ob bazenu na topel, sončen dan nikoli ne izgubi svoje privlačnosti. Je čudovit dodatek k vašemu domu ter prostor za zabavo in preživljanje prostega časa za vso družino. Če […]

Read More
ir-paneli-za-ogrevanje
Dom in vrt

IR paneli blagodejno vplivajo na naše telo

IR paneli so vedno bolj priljubljen način ogrevanja. Še pred nekaj leti je bilo njihovo delovanje povsem nepoznano, dandanes pa jih najdemo že praktično povsod. Zakaj je temu tako? Zanje so značilne številne prednosti, ki prepričajo marsikaterega kupca. V nadaljevanju smo zbrali ključne informacije o njihovem delovanju, značilnostih in kje jih sploh lahko uporabljamo. Kako […]

Read More
filter-za-vodo
Dom in vrt

Filter za vodo in mala čistilna naprava nepogrešljiva pri varovanju okolja

Filter za vodo in mala čistilna naprava so nepogrešljivi v celotnem sistemu prizadevanja za uporabo zdrave pitne vode in za učinkovito čiščenje odpadne vode, oboje pa je temelj ohranjanja zdravja človeka in čiste narave. Padavinske vode je treba ustrezno očistiti nesnage, preden se priključijo ponikalnemu sistemu, za kar učinkovito poskrbijo filtri za vodo. Greznice za […]

Read More