Ograje za vrt slovenskega porekla pomembno izboljšajo varnost

ograja za vrt

Ograje za vrt so pomembne ne le zaradi videza, ampak tudi zaradi varnosti. Gotovo boste lažje spali, če boste vedeli, da vašo hišo ali zemljišče obkroža kakovostna in trpežna ograja za vrt. Glavna prednost kvalitetne ograje za vrt je torej varnostna zaščita, ki jo zagotavlja pred mimoidočimi, nezaželenimi živalmi ali celo morebitnimi vsiljivci. Pomagajo zaščititi tudi vaše otroke in živali, saj zagotavljajo zaprt in varen perimeter. Izdelava ograje po meri je idealna rešitev.

Ograjni paneli so zelo priljubljena izbira za privlačno, sodobno ograjo, ki zagotavlja vzdržljivost, moč in varnost. Poleg tega jih je enostavno popraviti in zahtevajo malo vzdrževanja. Glede na stopnjo varnosti ali videz in občutek, ki bi ga želeli imeti za zunanji prostor, je treba med številnimi ograjami za vrt izbrati najbolj ustrezno.

Slovensko podjetje Flexvar proizvaja kakovostne ograjne sisteme za vaš vrt in dvorišča. Nudijo brezplačne posvete in ogled njihovih produktov, odločitev pa vam olajšajo s trodimenzionalno vizualizacijo.

Aluminij je material prihodnosti, ker je trd in lahek in ne rjavi. To pomeni, da je izvrsten material za ograje za vrt, ograjo za balkon ali stopnice. Poleg vsega tega pa je tudi kakovosten in cenovno ugoden.

ograja za balkon

 

Ograja za vrt in ograja za balkon se lahko ujemata v stilu

Če želite imeti hišo opremljeno v popolnoma usklajenem slogu, lahko izberete ograjo za balkon po meri, ki se v stilu ujema ali odzvanja vrtno ograjo. Za izdelavo ograje in montažo bo poskrbelo podjetje Flexvar.

Balkonske ograje so kakovostno izdelane, lahko pa so montirane talno ali pa stransko. Pri talni montaži gre za montiranje na masivne aluminijaste stebre ali pa v betonska tla, pri stranski montaži pa za montažo na zunanje ogrodje hiše. Flexvar montira brez vidnega vijačenja in varjenja, čemur pravijo koncept nevidnih stikov.

Glede na vaše želje lahko izbirate med horizontalnimi ali vertikalnimi ograjami za vrt ali balkon. Te se med seboj razlikujejo v tem, da imajo ene aluminijaste letve postavljene vzporedno, druge pa navpično. Izbiro dopolnjuje tudi možnost uporabe stekla ali zgolj aluminija, kar se odraža v nivoju zasebnosti in prepustnosti.

izdelava ograje

 

Izdelava ograje za stopnice in stopnišča je hitra in dostopna

Kakor ograje za balkon so tudi ograje za stopnice zelo pomembne iz varnostnega vidika. Stopnice lahko olepšate z aluminijastimi ograjami, ki so lahko vseh oblik ter velikosti in imajo različne vzorce po vaši izbiri. Iz varnostnega vidika je aluminijasta ograja idealna, saj ni spolzka, ne rjavi in je tudi v temi dobro vidna.

Primerna je za zunanje in notranje prostore. Vse te lastnosti pomenijo, da je primerna za vse starostne skupine, saj omogoča na primer stabilnost starostnikom ter malim otrokom. V podjetju nudijo izdelavo ograje povsem po vaših željah.

ograje

oprema-za-bazene-ljubljana
Dom in vrt

Oprema za bazene Ljubljana nudi vse potrebne elemente za bazen

Oprema za bazene Ljubljana, pod kar se podpiše podjetje Ema bazeni d.o.o., je vaša ključna destinacija za vse, kar potrebujete za nego in čiščenje. Naj počivanje ob bazenu na topel, sončen dan nikoli ne izgubi svoje privlačnosti. Je čudovit dodatek k vašemu domu ter prostor za zabavo in preživljanje prostega časa za vso družino. Če […]

Read More
ir-paneli-za-ogrevanje
Dom in vrt

IR paneli blagodejno vplivajo na naše telo

IR paneli so vedno bolj priljubljen način ogrevanja. Še pred nekaj leti je bilo njihovo delovanje povsem nepoznano, dandanes pa jih najdemo že praktično povsod. Zakaj je temu tako? Zanje so značilne številne prednosti, ki prepričajo marsikaterega kupca. V nadaljevanju smo zbrali ključne informacije o njihovem delovanju, značilnostih in kje jih sploh lahko uporabljamo. Kako […]

Read More
pohistvo-jela
Dom in vrt

Pohištvo Jela poskrbi, da je vaše stanovanje prijetno in domače

Pohištvo Jela napolni vaše prostore s toplino in prijetnim občutkom, saj že več kot 30 let uspešnega delovanja podjetja priča o kakovosti in uporabnosti njihovih produktov. Njihov bogat asortiman ponuja pohištvo za predsobe, kuhinje, dnevne in otroške sobe ter spalnice. Sproščujoče okolje je bistvenega pomena za dober nočni počitek. Študije so pokazale, da ljudje preprosto […]

Read More