Ograje za vrt slovenskega porekla pomembno izboljšajo varnost

ograja za vrt

Ograje za vrt so pomembne ne le zaradi videza, ampak tudi zaradi varnosti. Gotovo boste lažje spali, če boste vedeli, da vašo hišo ali zemljišče obkroža kakovostna in trpežna ograja za vrt. Glavna prednost kvalitetne ograje za vrt je torej varnostna zaščita, ki jo zagotavlja pred mimoidočimi, nezaželenimi živalmi ali celo morebitnimi vsiljivci. Pomagajo zaščititi tudi vaše otroke in živali, saj zagotavljajo zaprt in varen perimeter. Izdelava ograje po meri je idealna rešitev.

Ograjni paneli so zelo priljubljena izbira za privlačno, sodobno ograjo, ki zagotavlja vzdržljivost, moč in varnost. Poleg tega jih je enostavno popraviti in zahtevajo malo vzdrževanja. Glede na stopnjo varnosti ali videz in občutek, ki bi ga želeli imeti za zunanji prostor, je treba med številnimi ograjami za vrt izbrati najbolj ustrezno.

Slovensko podjetje Flexvar proizvaja kakovostne ograjne sisteme za vaš vrt in dvorišča. Nudijo brezplačne posvete in ogled njihovih produktov, odločitev pa vam olajšajo s trodimenzionalno vizualizacijo.

Aluminij je material prihodnosti, ker je trd in lahek in ne rjavi. To pomeni, da je izvrsten material za ograje za vrt, ograjo za balkon ali stopnice. Poleg vsega tega pa je tudi kakovosten in cenovno ugoden.

ograja za balkon

 

Ograja za vrt in ograja za balkon se lahko ujemata v stilu

Če želite imeti hišo opremljeno v popolnoma usklajenem slogu, lahko izberete ograjo za balkon po meri, ki se v stilu ujema ali odzvanja vrtno ograjo. Za izdelavo ograje in montažo bo poskrbelo podjetje Flexvar.

Balkonske ograje so kakovostno izdelane, lahko pa so montirane talno ali pa stransko. Pri talni montaži gre za montiranje na masivne aluminijaste stebre ali pa v betonska tla, pri stranski montaži pa za montažo na zunanje ogrodje hiše. Flexvar montira brez vidnega vijačenja in varjenja, čemur pravijo koncept nevidnih stikov.

Glede na vaše želje lahko izbirate med horizontalnimi ali vertikalnimi ograjami za vrt ali balkon. Te se med seboj razlikujejo v tem, da imajo ene aluminijaste letve postavljene vzporedno, druge pa navpično. Izbiro dopolnjuje tudi možnost uporabe stekla ali zgolj aluminija, kar se odraža v nivoju zasebnosti in prepustnosti.

izdelava ograje

 

Izdelava ograje za stopnice in stopnišča je hitra in dostopna

Kakor ograje za balkon so tudi ograje za stopnice zelo pomembne iz varnostnega vidika. Stopnice lahko olepšate z aluminijastimi ograjami, ki so lahko vseh oblik ter velikosti in imajo različne vzorce po vaši izbiri. Iz varnostnega vidika je aluminijasta ograja idealna, saj ni spolzka, ne rjavi in je tudi v temi dobro vidna.

Primerna je za zunanje in notranje prostore. Vse te lastnosti pomenijo, da je primerna za vse starostne skupine, saj omogoča na primer stabilnost starostnikom ter malim otrokom. V podjetju nudijo izdelavo ograje povsem po vaših željah.

ograje

filter-za-vodo
Dom in vrt

Filter za vodo in mala čistilna naprava nepogrešljiva pri varovanju okolja

Filter za vodo in mala čistilna naprava so nepogrešljivi v celotnem sistemu prizadevanja za uporabo zdrave pitne vode in za učinkovito čiščenje odpadne vode, oboje pa je temelj ohranjanja zdravja človeka in čiste narave. Padavinske vode je treba ustrezno očistiti nesnage, preden se priključijo ponikalnemu sistemu, za kar učinkovito poskrbijo filtri za vodo. Greznice za […]

Read More
čistilne naprave
Tehnološke informacije Dom in vrt

Male čistilne naprave in filtri za vodo vrhunske kakovosti

Čistilne naprave manjših dimenzij so odlična izbira za prečiščevanje odpadnih voda, ki nastajajo v gospodinjstvu. Njihovo vzdrževanje je zelo preprosto. Lastniki morajo skrbeti predvsem za redne preglede. Če ne opazite posebnosti, pa bo pooblaščeni vzdrževalec nato enkrat letno poskrbel za redni servis.   Male čistilne naprave uspešno nadomeščajo stare greznice Tam, kjer so se v […]

Read More
Kamini na drva
Dom in vrt

Kamini na drva ali pelete – prednosti kamina na bioetanol

Kamini na drva ali kamini na bioetanol – kaj moramo vedeti pred nakupom? Kamini na drva, pa tudi električni kamini, so še zmeraj široko uporabljani po vsem svetu. Ljudje z njimi povezujejo udobje domače dnevne sobe, poleg tega pa veliko ljudi svoje večere rado preživlja ob prižganem ognju skupaj z najdražjimi. Prav razumljivo je, da […]

Read More