Univerzalni komarniki se prilegajo vsem dimenzijam vrat ali oken

univerzalni komarniki

Univerzalni komarniki vam lahko rešijo poletje. Le kdo ne pozna nadlog komarjev, ki nas pestijo ravno v času dopustov, ko bi radi uživali v večernih uricah na terasi, balkonu ali na vrtu? Gotovo ste že kdaj preklinjali, ko ste lovili brnečo žuželko nad svojo glavo sredi noči. Sedaj lahko temu naredite konec in pri tem vam pomagajo univerzalni komarniki.

Univerzalni komarniki na oknih in balkonskih vratih so odlična rešitev za poletje in zgodnjo jesen. Topli dnevi in ​​večeri so kot nalašč za počitek ob odprtih oknih. Svež zrak pomirja in vam omogoča, da še bolj uživate v sončnih dneh in ob zvezdnatem nočnem nebu. Vzdušje lahko zmotijo ​​malenkosti, na primer žuželke, ki priletijo skozi balkonsko okno. Učinkovit način zaščite pred tovrstnimi vsiljivci so univerzalni komarniki za okna in vrata.

Pa ne gre le za vaše udobje, temveč za zdravje. Žuželke, ki lezejo skozi okno ali skozi balkonska vrata počasi prodirajo v notranjost vaše hiše ali stanovanja, so lahko za vas velik problem. Pajki, plazilci, kot so kuščarji ter seveda komarji so lahko  nevarni za zdravje ljudi. Obstaja več pripomočkov, s katerimi lahko poskusimo ublažiti te nadloge.  Najbolj priljubljena in najučinkovitejša rešitev med vsemi pa so univerzalni komarniki. Primerni so namreč za različne dimenzije vrat in oken, kar jim daje vsestranskost uporabe.

komarniki na magnet

 

Univerzalni komarniki na magnet so lahko nameščeni tudi na težko dostopnih ali neravnih mestih

Komarniki na magnet so le ena od vrst komarnikov, ki se pritrdi s pomočjo magneta. To je enostaven, ekonomičen in dolgotrajen sistem, ki omogoča namestitev tudi na površinah, ki niso primerne za nameščanje drugih vrst komarnikov. Široka izbira profilov zagotavlja vsestranskost te rešitve.

 

Magnetni komarniki za vrata omogočajo prilagodljivost, pogosti so plise komarniki

Kot rečeno so magnetni komarniki za vrata najbolj ekonomična in enostavna rešitev, zlasti za okna ali drsna vrata, ki odpirajo od znotraj. Komarniki na magnet so popolnoma integrirani v leseno stavbno pohištvo, tako se prilagajajo površini in jo celo pokrijejo. Uporaba magnetov omogoča enostavno namestitev, brez vijakov.

Pogosti so tudi plise komarniki, ki jih najraje nameščamo na vrata pri izhodih na terase in balkone. Gre za vrsto komarnika, ki je izredno prilagodljiva, zato jo uporabljamo za območja z veliko prehodnostjo, saj jih je enostavno odpreti in jih je mogoče pustiti v poljubnem položaju. Tudi plise komarniki se montirajo zelo hitro in enostavno, brez gradbenih del, z majhnimi sidrnimi ploščami.

magnetni komarniki za vrata

 

Komarnik za dvokrilna vrata omogoča odprta vrata tudi ob poletnih večerih

Komarnik za dvokrilna vrata zaščiti balkonski vhod pred komarji. Najbolj priljubljene, hkrati pa tudi cenovno najugodnejše so klasične okenske mreže. Namestimo jih predvsem zato, da nas zaščitijo pred mrčesom in večjim prahom. Njihove prednosti so enostavnost in hitrost namestitve ter vzdržljivost. Vgradnja v okvir je neinvazivna, brez luknjanja.

Tudi odstranjevanje komarnika z balkonskih vrat poteka gladko. To je pomembna prednost, zahvaljujoč kateri jih lahko očistite, ko jih odstranite iz okna. Veliko ljudi se za zimsko sezono ali pred temeljitim čiščenjem v kombinaciji s čiščenjem oken odloči za demontažo komarnika.

Ker so nekatere odločitve v zvezi z nakupom komarnika dokaj strokovne, vam svetujemo, da se pred izbiro posvetujete s specializiranimi prodajalnami. Ena od teh je Svetila Dekor d.o.o., ki ima veliko ponudbe tudi na svojem spletnem portalu.

Kot akter so na trgu dejavni že trideset let, v katerih so si pridobili zaupanje številnih strank. Družinska tradicija je spoštovanje visoke kakovosti, funkcionalnosti, dizajna, uporabe naprednih materialov in široke palete izdelkov po naročilu. To zagotavlja strankam udobje in neomejene možnosti dekoriranja. Obiščite jih v prodajno-razstavnem salonu na Vrhniki ter se prepričajte o bogati ponudbi. Njihov zaščitni znak je visoka kakovost izdelkov s ​​posebnim poudarkom na funkcionalnosti.

komarnik za dvokrilna vrata

oprema-za-bazene-ljubljana
Dom in vrt

Oprema za bazene Ljubljana nudi vse potrebne elemente za bazen

Oprema za bazene Ljubljana, pod kar se podpiše podjetje Ema bazeni d.o.o., je vaša ključna destinacija za vse, kar potrebujete za nego in čiščenje. Naj počivanje ob bazenu na topel, sončen dan nikoli ne izgubi svoje privlačnosti. Je čudovit dodatek k vašemu domu ter prostor za zabavo in preživljanje prostega časa za vso družino. Če […]

Read More
ir-paneli-za-ogrevanje
Dom in vrt

IR paneli blagodejno vplivajo na naše telo

IR paneli so vedno bolj priljubljen način ogrevanja. Še pred nekaj leti je bilo njihovo delovanje povsem nepoznano, dandanes pa jih najdemo že praktično povsod. Zakaj je temu tako? Zanje so značilne številne prednosti, ki prepričajo marsikaterega kupca. V nadaljevanju smo zbrali ključne informacije o njihovem delovanju, značilnostih in kje jih sploh lahko uporabljamo. Kako […]

Read More
pohistvo-jela
Dom in vrt

Pohištvo Jela poskrbi, da je vaše stanovanje prijetno in domače

Pohištvo Jela napolni vaše prostore s toplino in prijetnim občutkom, saj že več kot 30 let uspešnega delovanja podjetja priča o kakovosti in uporabnosti njihovih produktov. Njihov bogat asortiman ponuja pohištvo za predsobe, kuhinje, dnevne in otroške sobe ter spalnice. Sproščujoče okolje je bistvenega pomena za dober nočni počitek. Študije so pokazale, da ljudje preprosto […]

Read More