Notranja lesena vrata s steklom – drsna ali klasična izvedba

notranja vrata s steklom

Notranja lesena vrata: klasična izvedba ali drsna notranja vrata s steklom

Notranja lesena vrata lahko združujejo poljubno kombinacijo lastnosti. Izbrati bo mogoče želeno smer odpiranja, dimenzije, barvo, vzorec, vrsto kljuke, različne dodatke itn. Končni rezultat bo posledično popolnoma usklajen z vašim domom.

Notranja lesena vrata

Drsna notranja vrata so še posebej primerna za manjša stanovanja

Za odpiranje vrat je potreben prostor. Prav prostor pa je v manjših stanovanjih tisto, česar najbolj primanjkuje, posledično pa tisto, kar je najbolj dragoceno. Vendar pa občutek prenatrpanosti ni odvisen samo od kvadrature. Manjša stanovanja so lahko videti prostornejša, kot so v resnici. Vsekakor pa se je treba opremljanja lotiti izredno premišljeno.

Pomagajte si z modularnim/večfunkcijskim pohištvom, z uporabo svetlih barv ipd. Obenem so zelo koristna drsna notranja lesena vrata, ki so v manjših stanovanjih precej bolj priporočljiva od izvedb s klasičnim odpiranjem, saj vam prihranijo kar nekaj dragocenega prostora.

Moderna notranja vrata s steklom za svetlejši dom

Tudi dodatek stekla je še posebej smiseln v manjših stanovanjih. Možna so tako klasična kot drsna notranja vrata s steklom. Čeprav so prostori majhni, bodo zaradi prehajanja svetlobe skozi steklo učinkovali precej manj utesnjujoče.

Seveda pa to ne pomeni, da se morate povsem odpovedati zasebnosti. Klasična ali drsna notranja vrata s steklom so primerna tudi za gospodinjstva, v katerih živi več oseb. Steklo namreč ni nujno povsem transparentno, ampak so možne teksturirane različice. Čeprav je omogočeno prehajanje svetlobe, ni mogoče videti, kaj natančno počne oseba v sosednjem prostoru, s čimer je zagotovljena zasebnost.

drsna notranja vrata

Notranja lesena vrata s klasičnim odpiranjem

Drsna izvedba in/ali uporaba stekla sta sicer zelo zanimiva, hkrati pa praktična rešitev, vendar pa to ne pomeni, da gre za izvedbo, ki je primerna za vse domove in vse okuse. Ponudba podjetja M Sora je zasnovana tako, da se najde prava rešitev za vsak dom. To pomeni, da so med drugim seveda možna notranja vrata s klasičnim sistemom odpiranja in zapiranja.

Izbirali boste lahko med različnimi stili (moderna, klasična ali rustikalna izvedba) in vrstami lesa (hrast, ameriški oreh, javor, oljka, akacija, češnja, macesen itn.). Obenem so možne izvedbe v najrazličnejših barvah. Notranja lesena vrata – klasična in drsna – so namreč dobavljiva v vseh barvah z barvne lestvice RAL. Poleg naravnih barv lesa so torej možne malce drznejše različice, primerne za sodobne, moderno opremljene domove.

Hkrati bo mogoče izbirati med različnimi dimenzijami (po dogovoru se pred začetkom izdelave izvedejo meritve na vašem domu) in različicami kljuk oziroma ročajev. Med drugim so na voljo rustikalne kljuke ter kljuke iz aluminija ali medenine. Vašim željam in specifikam vašega doma pa bosta ne nazadnje prilagojena tudi tip podbojev in vrsta tečajev.

drsna vrata s steno
Proizvodne

Drsna vrata s steno učinkovito izkoristijo bivalne prostore

Drsna vrata s steno so plod tradicije, bogatih izkušenj in lastne proizvodnje Drsna vrata s steno delujejo tako, da ob odprtju popolnoma zdrsnejo v vdolbino v steni. Spreminjajoči se življenjski slog je povzročil željo, da bi odprli bivalne prostore ter jih prilagodili hitremu tempu vsakdana. Odprti tlorisi so nadvse zaželena arhitekturna zasnova bivalnega okolja, ki […]

Read More
najboljše vzmetnice za otroke
Proizvodne

Otroške vzmetnice, ki so najboljše za otroke vseh starosti

Otroške vzmetnice, ki so najboljše oz. najbolj primerne za obdobje razvoja Otroške vzmetnice so lahko različnih dimenzij. Standardna velikost jogija za otroško sobo je 90 cm x 200 cm, seveda pa so po potrebi možna večja ležišča. Izraz se običajno nanaša tako na ležišča za majhne otroke kot na jogije, namenjene najstnikom oz. mladostnikom. Ker […]

Read More
kuhinjske armature
Proizvodne

Kuhinjske armature – zidne in izvlečne kuhinjske armature

Kuhinjske armature – nepogrešljiv element v kuhinji Kuhinjske armature so eden najpomembnejših kuhinjskih elementov, na katere vedno pomislimo pri prenovi ali nakupu nove kuhinje. Kuhinja je središče vsakega doma, zato je zelo pomembno, kako jo opremimo – pomisliti moramo na vsako podrobnost. Pri izbiri kuhinjske armature bodite pozorni na njeno kakovost in material. Če jo […]

Read More